Autófóliázás árak.

Autófóliázás árak

Első szévédő hővédő fóliázás ára Ultravision Ups 70% hővédő fóliával: 25.000 Ft

A feltüntetett autófóliás árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Autófóliázás árak közötti különbségek adódhatnak néhány típusnál pl.: Honda Civic, Opel Omega, BMW 5,7, Mercedes S-osztály, Autdi A6, A8.

Autófóliázás áraink változtatásának joga fenntartva.

Ne várjon olcsón professzionális munkát! Az autófóliázás árak magukban foglalják a prémiun alapanyagot és a minőségi munka díját. Mindkettőn lehet spórolni, de egyiken sem ajánlatos.

Az alábbi autófóliázás árak a mi javaslatunk a piaci ár vonatkozásában. Egyes partnereinknél ettől eltérő árazással is találkozhatnak, hiszen ők is szoktak időszaki, vagy mennyiségi kedvezményeket megadni. Fontos továbbá, hogy a lenti autófóliázás árak bruttó árak. Sokan úgy gondolják, hogy a 27% befizetett összeg a semmire megy, de ha a biztosítóval szeretnék megtéríteni törés esetén az egyes elemek fóliáztatását, akkor valamiből ki kell indulni, hogy arról ne is beszéljünk, hogy így legális.

Az alábbi árakon biztosan minőségi szolgáltatást fog kapni és nem pedig dekorációs, olcsó fóliát, nem fog zörögni itt-ott az autója és nem fog az anyag pár hét múlva az éleken visszaválni.

Pedig ez fólia

A jó, gyors munka
nem olcsó!

A jó, olcsó munka
nem gyors!

Az olcsó, gyors munka
nem jó!

Az árakon lehet spórolni, de nem kifizetődő, mert azokkal általában garanciális problémák adódhatnak, vagy ha esetleg megszűnt a cég, akkor zsebből újra meg fogja csináltatni, ami már többe kerül, mintha egyszer kifizette volna a magasabb, de prémium kategóriás kifizethető árat, arról már nem is beszélve, hogy jellemzően Magyarországon a vállalkozások többsége (2/3-a) kb 5 éven belül megszűnnek, de a 10 éves kort is csak 51% éli meg. Sajnos élettartamuk évről - évre egyre csökken. Ez a tény csak azért fontos a Megrendelő szempontjából, mert ha egy ilyen fiatal - megszűnéssel erősen veszélyeztetett céget bíz meg olcsó áron a megrendelésével, akkor az évek múlva esetleges garanciális igényt már nem tudja érvényesíteni.


X
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+