belátás elleni autófóliázás

belátás elleni autófóliázás

A sötétített ablakfóliákkal kialakított belátásvédelem elsősorban az autó utasterében elhelyezett, ottfelejtett értéktárgyak szempontjából fontos, illetve ha nem szeretné, hogy illetéktelen szemek belássanak az autója nyújtotta magánszférájába.

A színtelentől a legsötétebb árnyalatig kiválaszthatja az ön számára megfelelő színű és sötétítést biztosító fóliát.

Maximálisan akár 96%-os belátásvédelem is elérhető.

Az olcsóbb fóliáknál magát a fóliabevonatot vagy a ragasztóréteget színezik, a drágább, tartósabb fólia fajtáknál a festékpigmenteket hővel impregnálják magába a fólia anyagába.

Fontos tudni!
Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik.
A feltelepített fóliának a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével (H-engedély, vagy AF engedély) kell rendelkeznie.
Ezért érdemes a megfelelő tapasztalattal és engedélyekkel rendelkező autófóliázó műhelyt felkeresnie.
Ne kockáztasson egy esetleges komoly bírságot és bosszúságot!

Garancia: a fólia típusától függően 5-7 év.

A fólia és a ragasztási eljárás eredménye minden esetben torzításmentes, kimagasló optikai tisztaságú. Az autófóliázás makulátlan tisztaságot és rendkívül precíz munka végzést igényel, ezért az autók fóliázását zárt belső térben, tiszta műhelyben végezzük.
A fóliázás a kárpit és az autó belső terének megbontása nélkül történik, maximálisan 3 óra alatt elkészül (kevés kivételtől eltekintve, egyes típusoknál a billenőzáras hátsó ablak patentjai az üvegen vannak ezért azt leszereljük a fóliázás helyén).

Kizárólag a legmagasabb minőségű és a legnagyobb élettartamú fóliatípusokkal dolgozunk, sok évtizedes gyártói tapasztalattal rendelkező német és amerikai cégek kipróbált fóliáit használjuk. SunTek, 3M. Munkatársaink a gyártó szakképzésében oklevelet szerzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Ha további felvilágosításra van szüksége, illetve bármilyen kérdése van, munkatársaink hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 óra között várják hívását, vagy írjon nekünk emailt.

Galéria megtekintése

X
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+