Biztonsági autóüveg fóliázás

Biztonsági autóüveg fóliázás

Az ún. biztonsági fóliák egyben tartják a mechanikai behatásoktól sérült üveget.
Ez nemcsak balesetek esetén nyújtja a tökéletes szilánkmentességet, de nagymértékben megnehezíti a tolvajok dolgát is, hiszen egy biztonsági funkcióval rendelkező fóliával ellátott szélvédő vagy ablak betörése csak kitartó, hosszú perceket igénybe vevő "munkával" lehetséges.

Garancia: a fólia típusától függően 5-7 év.

A fólia és a ragasztási eljárás eredménye minden esetben torzításmentes, kimagasló optikai tisztaságú. Az autófóliázás makulátlan tisztaságot és rendkívül precíz munka végzést igényel, ezért az autók fóliázását zárt belső térben, tiszta műhelyben végezzük.
A fóliázás a kárpit és az autó belső terének megbontása nélkül történik, maximálisan 3 óra alatt elkészül (kevés kivételtől eltekintve, egyes típusoknál a billenőzáras hátsó ablak patentjai az üvegen vannak ezért azt leszereljük a fóliázás helyén).

Kizárólag a legmagasabb minőségű és a legnagyobb élettartamú fóliatípusokkal dolgozunk, sok évtizedes gyártói tapasztalattal rendelkező német és amerikai cégek kipróbált fóliáit használjuk. SunTek, 3M.
Munkatársaink a gyártó szakképzésében oklevelet szerzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Ha további felvilágosításra van szüksége, illetve bármilyen kérdése van, munkatársaink hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 óra között várják hívását, vagy írjon nekünk emailt.

Galéria megtekintése

X
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+