Hővédelem, hővédő autóüveg fóliázás

Hővédelem, hővédő autóüveg fóliázás

A láthatatlan hővédő fólia előnyei

A gépjárművek utasterét elérő energia kb. 50-50 %-os arányban érkezik a látható és az infravörös sugárzás (IR) formájában. Az egyszerű sötétített fóliák csak a fény látható tartományát szűrik, így, ha extra hővédelmet szeretne (mellyel csökkentheti a klíma teljesítményfelvételét, így közvetlenül az üzemanyag fogyasztást), akkor infraszűrő-réteggel ellátott hővédő fóliát javaslunk. Ezek a fóliák akár a beérkező napenergia 66,9%-át képesek visszaverni. Lehetőség van sötétítés nélküli, csak az infravörös tartományban "dolgozó" teljesen átlátszó hővédő fóliák alkalmazására is. Ezek a fóliák alumínium vagy kerámiás extra réteggel érik el a kívánt hatást, és akár 80% fölötti hővédelmet is elérhetnek.

Garancia: a fólia típusától függően 5-7 év.

A hővédő fólia minősége és a ragasztási eljárásunk eredménye a minden esetben torzításmentes, kimagasló optikai tisztaságú hővédő fóliával ellátott autóüveg. Az autófóliázás makulátlan tisztaságot és rendkívül precíz munkavégzést igényel, ezért az autók fóliázását zárt belső térben, tiszta autófóliázó műhelyünkben végezzük.
A fóliázás a kárpit és az autó belső terének megbontása nélkül történik, maximálisan 3 óra alatt elkészül (kevés kivételtől eltekintve, egyes típusoknál a billenőzáras hátsó ablak patentjai az üvegen vannak ezért azt leszereljük a fóliázás helyén).

Kizárólag a legmagasabb minőségű és a legnagyobb élettartamú fóliatípusokkal dolgozunk, sok évtizedes gyártói tapasztalattal rendelkező német és amerikai cégek kipróbált fóliáit használjuk. SunTek, 3M.
Munkatársaink a gyártó szakképzésében oklevelet szerzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Ha további felvilágosításra van szüksége, illetve bármilyen kérdése van, munkatársaink hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 óra között várják hívását, vagy írjon nekünk emailt.

Galéria megtekintése

X
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+