UV szűrő, fényvédő autóüveg fóliázás

UV szűrő, fényvédő autóüveg fóliázás

Manapság az autófóliáknak egyik legalapvetőbb funkciója az UV-szűrés.
Az UV-szűrő szemcsék alkalmazásával, melyek vagy a fólia anyagában vagy a ragasztórétegben helyezkednek el, a sötétítés, belátás- és betörésvédelem, valamint a hőszigetelés és az esztétikai tuning mellett 99%-os UV-szűrés valósítható meg az egészségre káros UV-A és UV-B sugárzás esetében.
A fényvédelem kizárólag az ön igényeitől függ, a majdnem teljesen színtelentől a legsötétebb árnyalatokig.
A fólia UV védelme megvéd továbbá az egészségre káros UV-A és UV-B sugárzástól.

Garancia: a fólia típusától függően 5-7 év.

A fólia és a ragasztási eljárás eredménye minden esetben torzításmentes, kimagasló optikai tisztaságú. Az autófóliázás makulátlan tisztaságot és rendkívül precíz munkavégézést igényel, ezért az autók fóliázását zárt belső térben, tisztaműhelyben végezzük.
A fóliázás a kárpit és az autó belső terének megbontása nélkül történik, maximálisan 3 óra alatt elkészül (kevés kivételtől eltkintve, egyes tipusoknál a billenőzáras hátsó ablak patentjai az üvegen vannak ezért azt leszereljük a fóliázás helyén).

Kizárólag a legmagasabb minőségű és a legnagyobb élettartamú fóliatípusokkal dolgozunk,sok évtizedes autófóliázási tapasztalattal rendelkező német és amerikai cégek kipróbált fóliáit használjuk. SunTek, 3M.
Munkatársaink a gyártó szakképzésében oklevelet szerzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Ha további felvilágosításra van szüksége, illetve bármilyen kérdése van, munkatársaink hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 óra között várják hívását, vagy írjon nekünk emailt.

Galéria megtekintése

X
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+