Különböző funkciók

Autóüvegfóliázás.

Autóüvegfóliázásra számtalan okból szüksége lehet. A különböző elérhető funkciók és előnyök kombinálhatók. Természetesen ez nem jelent több fóliaréteget, hanem a kívánt hatást egy, a kívánt szempontoknak legmegfelelőbb fóliával érjük el.
Görgessen lejjebb az autóüvegfóliázás különböző funkcióinak ismertetéséhez.

Diszkréció

BELÁTÁS VÉDELEM

autófóliázás szilánk védelem
Az első oldalüvegek minimum átláthatóságát sokszor a gyári üvegszínezéssel elérik! Feltétlenül konzultáljon szakemberrel!

A személyes tér védelme mindenkinek fontos.
A sötétített autófóliákkal elért belátásvédelem elsősorban az autó utasterében elhelyezett, vagy ottfelejtett értéktárgyak szempontjából fontos, illetve ha nem szeretné, hogy illetéktelen szemek belássanak az autója által nyújtotta magánszférájába.
Autója B oszlopától, akár a legsötétebb autófóliánkkal, 96%-os belátásvédelmet is választhat.
Belátás elleni autófóliázásról

UV-szűrés

FÉNYVÉDELEM

UV védő autóüveg fólia
A betört szélvédő darabjait szinte lehetetlen az ajtótestből kiszedni. Ezzel szemben a biztonsági fóliával ellátott üveg nem esik szét!

Manapság az autóüvegfóliáknak egyik legalapvetőbb funkciója az UV-szűrés. Az UV-szűrő szemcsék alkalmazásával, melyek vagy a fólia anyagában, vagy a ragasztórétegben helyezkednek el, a sötétítés, belátás- és betörésvédelem, valamint a hőszigetelés és az esztétikai tuning mellett 99%-os UV-szűrés valósítható meg mind az UV-A és UV-B sugárzás esetében. A fényvédelem kizárólag az ön igényeitől függ, a majdnem teljesen színtelentől a legsötétebb árnyalatokig.
Bővebben

Hővédelem

HŐVÉDŐ FÓLIA

hővédő autófóliázás
A betört szélvédő darabjait szinte lehetetlen az ajtótestből kiszedni. Ezzel szemben a biztonsági fóliával ellátott üveg szét sem esik!

Miért fontos a hővédő üvegfóliázás? A gépjárművek utasterét elérő energia kb. 50-50 %-os arányban érkezik a látható és az infravörös sugárzás (IR) formájában. Az egyszerű sötétített fóliák csak a fény látható tartományát szűrik, így, ha extra hővédelmet szeretne akár az üveg sötétítése nélkül, akkor infraszűrő-réteggel ellátott hővédő fóliát javaslunk. Ezek a fóliák akár a beérkező napenergia 66,9%-át képesek visszaverni. Lehetőség van sötétítés nélküli, csak az infravörös tartományban "dolgozó" fóliák alkalmazására is. Ezek a fóliák alumínium vagy kerámiás extra réteggel érik el a kívánt hatást, és akár 80% fölötti hőkinntartást is elérhetnek.
Hővédő fóliázás

Behatolás- és szilánkvédelem

BIZTONSÁGI FÓLIÁZÁS

biztonsági autóüveg fóliázás
A betört szélvédő darabjait szinte lehetetlen az ajtótestből kiszedni. Ezzel szemben a biztonsági autóüveg fóliázás -sal ellátott üveg szét sem esik!

Az ún. biztonsági autóüveg fóliázás -sal ellátott ablaküveg egyben tartja a mechanikai behatásoktól sérült üveget. Ez nemcsak balesetek esetén nyújtja a tökéletes szilánkmentességet, de nagymértékben megnehezíti a tolvajok dolgát is, hiszen egy biztonsági funkcióval rendelkező fóliával ellátott szélvédő vagy ablak betörése csak kitartó, hosszú perceket igénybe vevő "munkával" lehetséges.
Biztonsági fóliázás

X
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+