Kapcsolat

Autófóliázás elérhetőség Térkép / Útvonalterv

Joachim-fólia Kft.
Telephely: 1202 Budapest, Nagykőrösi út 107.
Adószám: 24678117-2-43

Mobil: +36 70 609 4335
E-mail:
E-mail:

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 10:00-16:00 (előzetes telefonos bejelentkezés szükséges)

Német kezdeményezésre alakítottuk vállalkozásunkat és eltökéltek vagyunk abban, hogy munkánkban " a német minőséget" produkáljuk itthon is.

Az autóüveg fóliázáshoz csak is prémium minőségű SunTek és Skyfol fóliát használunk, a legjobb minőség érdekében. Az elvégzett munkáról érvényes műbizonylatot állítunk ki, amely egyben a garanciát is jelenti. Ha a fólia telepítése után a műbizonylat számát a weboldalon regisztrálja akkor a garanciát élettartam garanciára hosszabbítjuk.
Ausztriának és Német TŰV-nek megfelelő, német nyelvű műbizonylatot is adunk. Karosszéria fóliázáshoz Matac, AveryDension és 3M fóliákat használunk, melyekre 7-10 év garancia jár. Fóliáink több mint 180 féle színben és sokféle mintával készülnek. A garanciánk tényleges jótállást jelent, mindig fölvesszük a telefont, válaszolunk az e-mailekre, és nem költözünk el máshová. Műhelyünk tiszta, színvonalas, kényelmes kondicionált váróhelyiség, padlófűtés, gyors wifi, kávé- és italautomata teszi komfortossá a várakozást.Parkolni közvetlenül a műhely udvarán lehet.
Szakműhelyünkben a Mentősök, Tűzoltók és rendvédelmi dolgozók minden munkadíjból 15 % kedvezményt kaphanak..

Galéria megtekintéseX
Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Facebook Google+